Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Sindikalni turizem v Sloveniji

Že dolgo je tega, ko smo želeli na dopust v bližnji kamp pa v naši »fabrki« ni bilo proste prikolice. A to takrat sploh ni bil problem, naš predsednik sindikata je poklical kolega sindikalista v drugo firmo, kjer so prav tako imeli eno prikolico in stvar je bila urejena. Solidarnost zagotovljena!

Na tem mestu bomo objavljali kar se da široko ponudbo sindikalnih prikolic, apartmajev in ostalih počitniških namestitev. V kolikor imate tudi vi kakšno prosto sindikalno kapaciteto nas čimprej kontaktirajte. 

Portal je namenjen je prav temu, da bi bile vse sindikalne počitniške namestitve združeno pod isto streho in da dopust ne bi bil pogojen le z odlično plačo.

Poceni na dopust

Kdor dela za majhen denar ima pravico do dopusta za majhen denar.Se strinjate?

izola 240x130

Spremljajte našo ponudbo

Ostanite obveščeni, prijavite se na e-novice, spremljajte LAST MINUTE ponudbe in za vaš dopust boste plačali malo. tukaj piše več.

Najnovejše objave

Objavite tudi vaše sindikalne počitniške kapacitete

Imate sindikat?

Imate počitniško kapaciteto?

Nimate svoje spletne strani oz. ni namenjena temu?

Bi želeli zapolniti samo proste termine?

Spletna stran sindikalne počitnice je bila ustvarjena prav zato, da se na njej objavljajo proste sindikalne kapacitete, ter da so vse zbrane na enem mestu. Dajte nam vedeti, da bi želeli objaviti tudi vaše proste termine!

Od vas bomo potrebovali fotografije ter informacije o apartmaju. Proste termine nam lahko sporočate naknadno.

Lahko nam pošljete mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali nas pokličete na +386 (0) 820 554 85 za nadaljne sodelovanje...

Objava komercialnih turističnih kapacitet na tem mestu NI MOŽNA.

  • Najboljše ocenjeni apartmaji

  • Last Minute

 
 
 
 
Nahajate se: Home Sodelovanje

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

Prijava na enovice

Ime:
Vaš e-naslov: