Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Vzpostavljena informacijska točka ZSSS

Na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije brez prestanka spremljamo vse informacije v povezavi z epidemijo novega koronavirusa, nevarnostmi, ki jih prinaša, in predvsem s tem, kako omenjeni virus vpliva na vas, delavke in delavce, članice ter člane.

 Izbruh novega koronavirusa

 lahko najdete tukaj: Novi koronavirus. Stran vseskozi dopolnjujemo, osvežujemo informacije, zato spremljajte naše objave. Posebej izpostavljamo rubriko Pogosta vprašanja in odgovori, v okviru katere iščemo odgovore na vaša vprašanja.

Na naši spletni poskušamo na enem mestu zbirati vse relevantne informacije, ki vam lahko pomagajo, delimo (pravne) nasvete, ki vam v danih razmerah lahko koristijo ter vas obveščamo o vseh naših aktivnostih, ki so usmerjene v omejevanje širitve virusa in v boj za varnost in zdravje vseh nas.

Vse, kar morate vedeti o novem koronavirusu v povezavi z delom (z nadomestili, delovnim časom, dopustom, delom od doma, prevozom …) lahko najdete tukaj: Novi koronavirus. Stran vseskozi dopolnjujemo, osvežujemo informacije, zato spremljajte naše objave. Posebej izpostavljamo rubriko Pogosta vprašanja in odgovori, v okviru katere iščemo odgovore na vaša vprašanja.

Nahajate se: Home Domov Last minute Vzpostavljena informacijska točka ZSSS

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.