Vzpostavljena informacijska točka ZSSS

Na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije brez prestanka spremljamo vse informacije v povezavi z epidemijo novega koronavirusa, nevarnostmi, ki jih prinaša, in predvsem s tem, kako omenjeni virus vpliva na vas, delavke in delavce, članice ter člane.

Izbruh novega koronavirusa

Na naši spletni poskušamo na enem mestu zbirati vse relevantne informacije, ki vam lahko pomagajo, delimo (pravne) nasvete, ki vam v danih razmerah lahko koristijo ter vas obveščamo o vseh naših aktivnostih, ki so usmerjene v omejevanje širitve virusa in v boj za varnost in zdravje vseh nas.

Vse, kar morate vedeti o novem koronavirusu v povezavi z delom (z nadomestili, delovnim časom, dopustom, delom od doma, prevozom …) lahko najdete tukaj: Novi koronavirus. Stran vseskozi dopolnjujemo, osvežujemo informacije, zato spremljajte naše objave. Posebej izpostavljamo rubriko Pogosta vprašanja in odgovori, v okviru katere iščemo odgovore na vaša vprašanja.

Nahajate se: Home Domov Last minute Vzpostavljena informacijska točka ZSSS

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.