Sindikalni turizem v Sloveniji

Že dolgo je tega, ko smo želeli na dopust v bližnji kamp pa v naši »fabrki« ni bilo proste prikolice. A to takrat sploh ni bil problem, naš predsednik sindikata je poklical kolega sindikalista v drugo firmo, kjer so prav tako imeli eno prikolico in stvar je bila urejena. Solidarnost zagotovljena!

Na tem mestu bomo objavljali kar se da široko ponudbo sindikalnih prikolic, apartmajev in ostalih počitniških namestitev. V kolikor imate tudi vi kakšno prosto sindikalno kapaciteto nas čimprej kontaktirajte.

Portal je namenjen je prav temu, da bi bile vse sindikalne počitniške namestitve združeno pod isto streho in da dopust ne bi bil pogojen le z odlično plačo.

Poceni na dopust

Kdor dela za majhen denar ima pravico do dopusta za majhen denar.Se strinjate?

izola 240x130

Spremljajte našo ponudbo

Ostanite obveščeni, prijavite se na e-novice, spremljajte LAST MINUTE ponudbe in za vaš dopust boste plačali malo. tukaj piše več.

Najnovejše objave

Sindikalni turizem: Fabrik s prikolicami ni več

V časopisu Delo je objavljen prispevek na temo sindikalnega turizma v katerem smo kot primer dobre prakse omenjeni tudi mi. Celoten prispevek si lahko preberete na povezavi: http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/sindikalni-turizem-fabrik-s-prikolicami-ni-vec.html

Sindikalno ni slabo

Kako je s sindikalnim turizmom danes, smo vprašali Karmen Leban, generalno sekretarko Sindikata gostinstva in turizma Slovenije, ki je vzpostavil spletno stran sindikalne počitnice.si, na kateri objavljajo aktualno ponudbo prostih sindikalnih prikolic, apartmajev in drugih počitniških namestitev. »Želeli smo obuditi idejo sindikalnega turizma. Zadovoljni smo z odzivom lastnikov počitniških kapacitet in z obiskom spletne strani, ki se vsak dan veča,« je povedala Karmen Leban. Po njenem prepričanju je malo podjetij, ki jim uspe svoje počitniške enote napolniti samo s svojimi zaposlenimi in že upokojenimi delavci. »Če za kak termin ni interesa, če morda kdo odpove letovanje zadnji hip ... potem je pravi naslov naš portal.

Za lastnike, še posebno če so to sindikati, so namreč najdražje prazne počitniške kapacitete,« je pojasnila Lebanova, ki si želi, da bi naša država po vzoru številnih evropskih imela v prihodnje več posluha za sindikalni turizem, ki je zanimiv tudi za upokojence in mlade družine. »Naj navedem samo en primer. Malti je s socialnim turizmom uspelo popolnoma zapolniti hotelske kapacitete aprila in maja, ko zanje sicer sploh ni bilo interesa,« je povedala Karmen Leban in dodala, da je tudi njihov sindikat za svoje člane pred desetimi leti kupil tri apartmaje. »Ni nam žal, ves ta čas jih uspešno polnimo. To je bil pametno naložen denar,« je sklenila Lebanova. Prepričana je, da se besede »sindikalni« neupravičeno drži manjvrednostni prizvok, saj slabih počitniških kapacitet ne more več oddajati nihče, še sindikati ne.

Vir: DELO, 19.07.2014., Mateja Kotnik

Povezava: http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/sindikalni-turizem-fabrik-s-prikolicami-ni-vec.html

• Najboljše ocenjeni apartmaji

• Last Minute

Nahajate se: Home Novice Sindikalni turizem: Fabrik s prikolicami ni več

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

E novice