Dodaten apartma v Podčetrtku

podčetrtek olimje apartma

V naselju Lipa v Termah Olimia oziroma Podčetrtku imamo na razpolago manjši 4 posteljni apartma, ki je v kompletu opremljen. Ima sobo s štirimi posteljami, kuhinjo, kopalnico in hodnikom. Iz kuhinje in sobe je izhod na balkon. Apartma se nahaja v idiličnem okolju v neposredni bližini jezera, od bazenskega kompleksa oddaljen slabih 100m.

Preberite več: Dodaten apartma v Podčetrtku

Brunarica kamp Natura v Podčetrtku

Obnovljena brunarica v kmapu Natura

Na voljo poletni termini v sezoni 2017.

V kampu Natura v Termah Olimje v Podčetrtku je na voljo kompletno obnovljena Brunarica za 4 osebe. Kopanje v najbolj adrenalinskem kopališču Aqualuna (50 metrov stran) pa je vsekakor svoje vrstno doživetje in popestritev dopusta. Terme Olimje so privlačne za družinski oddih z otroci in primeren kraj za kolesarjenje.

Preberite več: Brunarica kamp Natura v Podčetrtku

Apartma Podčetrtek

podčetrtek olimje apartma

V aparthotelu Rosa v Termah Olimia oziroma Podčetrtek oddamo prostoren dvoetažni apartma, lično opremljen, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, ena z dvema enojnima posteljama, po želji skupaj ali narazen), kopalnica z wc-jem in ločen wc, izvrstno opremljena kuhinja, balkon z razgledom.

Preberite več: Apartma Podčetrtek

Apartma GiT Čatež

čatež

V počitniškem naselju v Čatežu, oddamo počitniško hišico, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 osebe. V spodnjem delu je velik bivalni prostor s kuhinjo ter dostopom do terase, v prvem nadstropju pa se nahajata dodatni sobi s 4 posteljami.

Preberite več: Apartma GiT Čatež

Nahajate se: Home Čatež, Podčetrtek

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

REZERVIRAJ ZDAJ!

Vam je všeč cena, vam ustreza termin in lokacija? REZERVIRAJTE ZDAJ!