Apartma v Nerezinah - Bučanje

V naselju Bučanje-Nerezine na Lošinju v mesecu juniju, juliju in avgustu 2018 ni več prostih kapacitet.

V naselju Bučanje je 10 apartmajev. Naselje je del mesta Nerezine na otoku Lošinj. 4 apartmaji so namenjeni 4 osebam (2 imata v apartmaju tudi otroško posteljico), 6 apartmajev pa je večjih in so namenjeni 5 osebam (v vseh apartmajih so tudi otroške posteljice). Apartmaji so popolnoma opremljeni imajo kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico ter teraso ali balkon.

Preberite več: Apartma v Nerezinah - Bučanje

Garsonjera v Nerezinah - Bučanje

V naselju Bučanje-Nerezine na Lošinju v mesecu juliju in avgustu 2018 ni več prostih kapacitet.

V naselju Bučanje je 9 garsonjer, ki so opremljene s kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico, spalnico in teraso. Vse garsonjere pa imajo tudi klimo in televizijo. Od devetih je 7 garsonjer spodaj ter 2 zgoraj s tremi ležišči, ali z dvema in otroško posteljico.

Preberite več: Garsonjera v Nerezinah - Bučanje

Samostojne hiške v Nerezinah - Bučanje

Samostojne hiške s kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico in teraso z letno kuhinjo.

Vsaka hiška je namenjena največ 6 osebam (5 ležišč + otroška posteljica). Za naselje Bučanje je značilna senca pod borovci. Naselje gostom nudi različne plaže, betonske, prodnate,… v naselju je tudi nudistična plaža.

Preberite več: Samostojne hiške v Nerezinah - Bučanje

Nahajate se: Home Hrvaška Nerezine Bučanje