Apartma v Nerezinah - Bučanje

Prosti termin:

Apartmaji 4-5 oseb, prosti po 28. avgustu
Apartma za 4 osebe, prosti po 09. Septembru

V naselju Bučanje je 10 apartmajev. Naselje je del mesta Nerezine na otoku Lošinj. 4 apartmaji so namenjeni 4 osebam (2 imata v apartmaju tudi otroško posteljico), 6 apartmajev pa je večjih in so namenjeni 5 osebam (v vseh apartmajih so tudi otroške posteljice). Apartmaji so popolnoma opremljeni imajo kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico ter teraso ali balkon.

Zaradi dobrega razmerja med temperaturo in vlažnostjo ozračja je klima primerna za zdravljenje alergijskih bolezni dihalnih organov.
Za naselje Bučanje je značilna senca pod borovci. Naselje gostom nudi različne plaže, betonske, prodnate,... v naselju je tudi nudistična plaža.

Naselje je urejeno z več otroškimi igrali, igriščem za mini golf, igriščem za odbojko ter odbojko na mivki, igriščem za tenis, urejen je tudi prostor za igranje biljarda in ročnega nogometa.

V naselju se nahaja tudi bife, ki nudi pijačo, sladoled, manjše sladice ter jedi iz žara.
Prav tako je v naselju trgovina, kjer lahko dnevno kupite vsa osnovna živila, ter trafika z vsakodnevnimi časopisi in ostalimi manjšimi izdelki.

Apartmaji imajo kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico ter teraso ali balkon. Prodnata, skalnata in betonska plaža so oddaljene največ 150 m. 7

• Cena apartmaja za 4 osebe: 77 eur / noč*

• Cena apartmaja za 5 oseb: 85 eur / noč*

(*cene so lahko glede na tip apartmaja in št. oseb različne, za informativni izračun nas kontaktirajte oz. pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )

DOPLAČILA

• prijava pribl. 1,50 EUR na osebo
  • turistična taksa: za odrasle 1,27 EUR na dan, za otroke od 12. do
  • 18. leta pribl. 0,70 EUR na dan,
  • za otroke do 12. leta in invalide z invalidsko izkaznico takse ni stroški odpovedi rezervacije po IX. točki prijavnice (manipulativni stroški 30 EUR)

Dobro je vedeti:

• Prihod v namestitev je po 11. uri.
  • Očiščeno počitniško kapaciteto zadnjega dne zapustite do 10. ure oz. do 8. ure, če ste naročili končno čiščenje. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami.
  • Prinesite svojo posteljnino, brisače in čistila.
  • Domače živali v apartmajih niso dovoljene.

Nahajate se: Home Hrvaška Nerezine Bučanje Apartma v Nerezinah