Garsonjera v Nerezinah - Bučanje

V naselju Bučanje-Nerezine na Lošinju v mesecu juliju in avgustu 2018 ni več prostih kapacitet.

V naselju Bučanje je 9 garsonjer, ki so opremljene s kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico, spalnico in teraso. Vse garsonjere pa imajo tudi klimo in televizijo. Od devetih je 7 garsonjer spodaj ter 2 zgoraj s tremi ležišči, ali z dvema in otroško posteljico.

V naselju so trgovina, bife s hitro hrano in pijačo, picerija, otroška igrala, igrišča za odbojko na mivki, košarko in tenis. Vsako jutro je organizirana vodena telovadba.

Naselje je urejeno z več otroškimi igrali, igriščem za mini golf, igriščem za odbojko ter odbojko na mivki, igriščem za tenis, urejen je tudi prostor za igranje biljarda in ročnega nogometa. Prodnata, skalnata in betonska plaža so oddaljene največ 150 m.

Cena: 65 EUR / noč

Popusti v letu 2018

Termin Popust
27. 4.–13. 6., po 11. 9. 40 %
13.–23. 6., 1.–11. 9. 20 %
22. 8.–1. 9. 10%

DOPLAČILA

• prijava pribl. 1,50 EUR na osebo
  • turistična taksa: za odrasle 1,27 EUR na dan, za otroke od 12. do
  • 18. leta pribl. 0,70 EUR na dan,
  • za otroke do 12. leta in invalide z invalidsko izkaznico takse ni stroški odpovedi rezervacije po IX. točki prijavnice (manipulativni stroški 30 EUR)

Dobro je vedeti:

• Prihod v namestitev je po 11. uri.
  • Očiščeno počitniško kapaciteto zadnjega dne zapustite do 10. ure oz. do 8. ure, če ste naročili končno čiščenje. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami.
  • Prinesite svojo posteljnino, brisače in čistila.
  • Domače živali v apartmajih niso dovoljene.

Nahajate se: Home Hrvaška Nerezine Bučanje Garsonjera v Nerezinah