Samostojne hiške v Nerezinah - Bučanje

Prosti termin samostojne hiške:

Samostojne hiške za 5 oseb, proste po 11.9.

V naselju Bučanje oddamo samostojne hiške s kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico in teraso z letno kuhinjo.

Vsaka hiška je namenjena največ 6 osebam (5 ležišč + otroška posteljica). Za naselje Bučanje je značilna senca pod borovci. Naselje gostom nudi različne plaže, betonske, prodnate,… v naselju je tudi nudistična plaža.

Samostojna hiška je namenjena največ 6 osebam (5 ležišč + otroška posteljica)
Hiške so komplet opremljene in imajo kuhinjo z jedilnim kotom, dve spalnici, kopalnico ter teraso z letno kuhinjo.

Od morja so oddaljene cca. 150 metrov.

Naselje je urejeno z več otroškimi igrali, igriščem za mini golf, igriščem za odbojko ter odbojko na mivki, igriščem za tenis, urejen je tudi prostor za igranje biljarda in ročnega nogometa.

Lošinj ima zelo prijetno podnebje, zato sta se tam razvila poletni in zimski turizem. Mali in Veliki Lošinj sta razglašena za klimatsko zdravilišče, primerno zlasti za astmatike in bolnike z luskavico. Prodnata, skalnata in betonska plaža so oddaljene največ 150 m.

Cena: od 95 EUR/ noč*

(*cene namestitve so glede na tip in št. oseb različne, za informativni izračun nas kontaktirajte oz. pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )

DOPLAČILA

• prijava pribl. 1,50 EUR na osebo
  • turistična taksa: za odrasle 1,27 EUR na dan, za otroke od 12. do
  • 18. leta pribl. 0,70 EUR na dan,
  • za otroke do 12. leta in invalide z invalidsko izkaznico takse ni stroški odpovedi rezervacije po IX. točki prijavnice (manipulativni stroški 30 EUR)

Dobro je vedeti:

• Prihod v namestitev je po 11. uri.
  • Očiščeno počitniško kapaciteto zadnjega dne zapustite do 10. ure oz. do 8. ure, če ste naročili končno čiščenje. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami.
  • Prinesite svojo posteljnino, brisače in čistila.
  • Domače živali v apartmajih niso dovoljene.

Nahajate se: Home Hrvaška Nerezine Bučanje Samostojna hiška v Nerezinah