Apartma Gajac, otok Pag

Počitniško naselje Gajac je od Novalje oddaljeno 3 km in spada med novejša apartmajska naselja. V naselju je 12 apartmajev, ki imajo po 4 ležišča. Vsi imajo kuhinjo z dnevnim prostorom, spalnico, kopalnico, teraso oz. balkon. So klimatizirani in opremljeni s TV-sprejemniki.

Otok Pag spada med večje jadranske otoke in navdušuje s številnimi zalivi, rti in plažami. Znan je po domači obrti in bogati zgodovini. Med lokalne posebnosti spadajo zlasti čipke in paški sir.

Počitniško naselje Gajac

Počitniško naselje Gajac je od Novalje oddaljeno 3 km in spada med novejša apartmajska naselja. Od najbolj znane plaže Zrče je oddaljeno manj kot 2 km.

Naselje je obdano s prodnato plažo. Ima tržnico, samopostrežno trgovino, ribarnico ter igrišča za odbojko na mivki in košarko. Na voljo so izleti z ladjo na Kornate in okoliške otoke, v Zadar, Lun in druga mesta, prijetno doživetje pa so tudi sprehodi po otoku.

• Cena apartmaja za 4 osebe: 70 eur / noč*

(*cene so lahko glede na tip apartmaja in št. oseb različne, za informativni izračun nas kontaktirajte oz. pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )

DOPLAČILA

• prijava pribl. 1,50 EUR na osebo
  • turistična taksa: za odrasle 1,27 EUR na dan, za otroke od 12. do
  • 18. leta pribl. 0,70 EUR na dan,
  • za otroke do 12. leta in invalide z invalidsko izkaznico takse ni stroški odpovedi rezervacije po IX. točki prijavnice (manipulativni stroški 30 EUR)

Dobro je vedeti:

• Prihod v namestitev je po 11. uri.
  • Očiščeno počitniško kapaciteto zadnjega dne zapustite do 10. ure oz. do 8. ure, če ste naročili končno čiščenje. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami.
  • Prinesite svojo posteljnino, brisače in čistila.
  • Domače živali v apartmajih niso dovoljene.

Nahajate se: Home Hrvaška Otok Pag