Apartmaji v Bohinju

Vabljeni v Bohinj, kjer vas bogata turistična ponudba vabi v čudovito naravno okolje, obdano s planinami, ki zadosti potrebe še tako zahtevnega gosta. V kraju Ukanec je na voljo apartmajska hiša s štirimi apartmaji in dodatnimi skupnimi ležišči. Skupen prostor za druženje, savna za sproščanje in igrala za otroke vključeni.

V večapartmajski hiši, ki je locirana v Ukancu so na razpolago 4 počitniške kapacitete.

Na voljo so trije apartmaji, ki imajo po dve oz. tri ležišča. Vsi apartmaji imajo dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom ter pomožnim ležiščem za eno ali dve osebi, spalnico, kopalnico in WC, TV, balkon ali teraso.

V mansardi staa dve sobi (skupna ležišča) s tremi oz. štirimi ležišči, skupna prha in WC.
V kleti sta kuhinja in večji klubski prostor, opremljen z mizami, stoli, klopmi, kaminom in televizijo. Tu sta tudi savna in manjši trim kabinet. Kolesa in smuči lahko pustite v shrambi ob hiši. Parkiranje je možno pred hišo in za njo, okoli hiše pa so tudi klopi in igrala za otroke.

Iz Bohinja se lahko odpravite na krajše ali daljše planinske izlete, se odločite za različne aktivnosti na jezeru ali pa se podate na potep po slikovitih okoliških vaseh. Pozimi je bohinjski konec tudi pravi kraj za smučarske navdušence.

Velikost apartmajaCena/dan
2-3 osebe 72 EUR/apartma
4 osebe 77 EUR/apartma
Skupno ležišče 12 EUR/osebo

*Popust 10% predsezona od 27. septembra do 27. oktobra 2017 ter od 5. novembra do 22. decembra 2017

Pogoji najema :

• Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna.
  • Prevzem apartmaja po 11. uri
  • Očiščen apartma zadnji dan zapustite do 10. ure, če ste naročili končno čiščenje, pa do 8. ure. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami. V apartmaju ne puščajte živil oz. odpadkov.
  • Domače živali niso dovoljene
  • Za osebo brez ležišča v Bohinju 6 EUR.
  • Prijavnina (1,50 EUR na osebo) in turistična pristojbina (odrasli 1,27 EUR na dan, otroci od 12. leta 0,70 EUR na dan). Invalidom z invalidsko izkaznico pristojbine ni treba plačati.
  • Stroški odpovedi rezervacije znašajo (manipulativni stroški) 30 EUR.

Smučišča so na Voglu in Soriški planini, v Senožetih in na Pokljuki. Tu so tudi odlične trase za tek na smučeh in veliko možnosti za turno smučanje. V Bohinjski Bistrici se lahko zabavate v vodnem parku, ki poleg atrakcij v vodi (gejziri, slapovi, divja reka, vodne masažne šobe, tobogani) ponuja tudi organizirane aktivnosti. Na voljo so še finska savna, sprostitveni center, fitnes, solarij in drugo.