Apartmaji Bohinj za 4 osebe

Vabljeni v Bohinj, kjer vas bogata turistična ponudba vabi v čudovito naravno okolje, obdano s planinami, da zadosti še tako zahtevnega gosta.

V večapartmajski hiši, ki je locirana v Ukancu so na razpolago 4 počitniške kapacitete.

En apartma ima 4 ležišča.Vsi apartmaji imajo dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom ter pomožnim ležiščem za eno ali dve osebi, spalnico, kopalnico in WC, TV, balkon ali teraso.

V mansardi sta dodatni dve sobi (skupna ležišča) s tremi oz. štirimi ležišči, skupna prha in WC.
V kleti sta kuhinja in večji klubski prostor, opremljen z mizami, stoli, klopmi, kaminom in televizijo. Tu sta tudi savna in manjši trim kabinet. Kolesa in smuči lahko pustite v shrambi ob hiši. Parkiranje je možno pred hišo in za njo, okoli hiše pa so tudi klopi in igrala za otroke.

Iz Bohinja se lahko odpravite na krajše ali daljše planinske izlete, se odločite za različne aktivnosti na jezeru ali pa se podate na potep po slikovitih okoliških vaseh. Pozimi je bohinjski konec tudi pravi kraj za smučarske navdušence.

• apartma za 4
  • skupna ležišča 3
  • 3+1
  • Z možnostjo ogrevanja
Igrala za otroke
  • DA/ Skupni prostor
Pečica
 niso dovoljene
SAT televizija
satelitski programi
  • terasa

Brisače

Redna cena
  • Vključeni so vsi stroški
 77 EUR/noč

*Popust 10% predsezona od 27. septembra do 27. oktobra 2017 ter od 5. novembra do 22. decembra 2017

Pogoji najema : Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna.

Smučišča so na Voglu in Soriški planini, v Senožetih in na Pokljuki. Tu so tudi odlične trase za tek na smučeh in veliko možnosti za turno smučanje. V Bohinjski Bistrici se lahko zabavate v vodnem parku, ki poleg atrakcij v vodi (gejziri, slapovi, divja reka, vodne masažne šobe, tobogani) ponuja tudi organizirane aktivnosti. Na voljo so še finska savna, sprostitveni center, fitnes, solarij in drugo.

Nahajate se: Home Planine in jezera Bohinj Apartma za 4 osebe