Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Apartma za 4 osebe v Bohinjski Bistrici

Bohinjska Bistrica ponuja krajše ali daljše planinske izlete in vodni park ali pa smučanje na bližnji Kobli. Na voljo je 5 apartmajev s 4 ležišči.

V gorski hiši je na voljo 5 apartmajev. Štirje apartmaji so s štirimi ležišči, eden pa je z dvema do štirimi ležišči.

Vsi apartmaji so enosobni s kuhinjsko nišo in dnevnim prostorom, kopalnico z WC-jem, balkonom ali teraso. Vsi apartmaji imajo TV.

Iz Bohinjske Bistrice se lahko odpravite na krajše ali daljše smučarske ali planinske izlete, se odločite za različne aktivnosti na jezeru ali pa se podate na potep po slikovitih okoliških vaseh. 

V Bohinjski Bistrici se lahko zabavate v vodnem parku, ki poleg atrakcij v vodi (gejziri, slapovi, divja reka, vodne masažne šobe, tobogani) ponuja tudi organizirane aktivnosti. Na voljo so še finska savna, sprostitveni center, fitnes, solarij in drugo.

 

Velikost apartmajaCena/dan
2-3 osebe 55 EUR/apartma
4 osebe 65 EUR/apartma

Promocijski 10 % popust velja od 27. septembra do 27. oktobra 2017 ter od 5. novembra do 22. decembra 2017.

Pogoji najema :

  • Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna.
  • Prevzem apartmaja po 11. uri
  • Očiščen apartma zadnji dan zapustite do 10. ure, če ste naročili končno čiščenje, pa do 8. ure. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami. V apartmaju ne puščajte živil oz. odpadkov.
  • Domače živali niso dovoljene!
  • Prijavnina (1,50 EUR na osebo) in turistična pristojbina (odrasli 1,27 EUR na dan, otroci od 12. leta 0,70 EUR na dan). Invalidom z invalidsko izkaznico pristojbine ni treba plačati.
  • Stroški odpovedi rezervacije znašajo (manipulativni stroški) 30 EUR.

<-- Preverite zasedenost na koledarju.

Nahajate se: Home Planine in jezera Bohinjska Bistrica Apartma za 4 osebe