Terme Lendava

Apartma se nahaja v Apartmajskem naselju "LIPOV GAJ";
Apartma (2+1) je namenjen bivanju do 4 oseb, sestavljajo ga hodnik, kopalnica z WC, spalnica ter dnevno-spalni prostor, v sklopu katerega je tudi opremljena kuhinja.

Apartma se nahaja cca 100 m od hotela Lipa - kopalnega kompleksa. Oddaja je možna od ponedeljka do petka oz. od petka do ponedeljka.

Preberite več: Terme Lendava

Apartma Moravci 2 karti

Sredi Prekmurja, v lepi naravi in ljudem prijaznem okolju, z bogastvom termomineralne vode, na brezmejni ravnici polj in zelenja, zavzemajo svoj prostor Moravske Toplice. Tukaj se iz  globine skoraj dveh kilometrov vzpne silna moč vode, ogrete v toplih nedrih Zemlje in se razlije v kopico bazenov, brzic, umetnih slapov, napaja hodnike toboganov in z drobno pršečimi kapljicami objema sprostitve in zdravja željne kopalce.

Preberite več: Apartma Moravci 2 karti

Apartma Moravci 4 karte

Preberite več: Apartma Moravci 4 karte

Apartma GiT Terme Banovci

terme banovci

V počitniškem naselju v termah Banovci, oddamo apartma v počitniški hišici Zeleni Gaj, ki je v celoti opremljena in lahko sprejme 5 oseb. V ceno najema so vključene tudi 3 kopalne karte v Termah Banovci.

Preberite več: Apartma GiT Terme Banovci

Nahajate se: Home Terme