Apartma Moravci 2 karti

Sredi Prekmurja, v lepi naravi in ljudem prijaznem okolju, z bogastvom termomineralne vode, na brezmejni ravnici polj in zelenja, zavzemajo svoj prostor Moravske Toplice. Tukaj se iz  globine skoraj dveh kilometrov vzpne silna moč vode, ogrete v toplih nedrih Zemlje in se razlije v kopico bazenov, brzic, umetnih slapov, napaja hodnike toboganov in z drobno pršečimi kapljicami objema sprostitve in zdravja željne kopalce.

Neoziraje se na vaša leta, vas pričakuje čarobni svet vodnih užitkov ter gostoljubni in prijazni ljudje, ki znajo poskrbeti za prijetno in udobno bivanje tudi "naših" gostov.

V sklopu naselja   "PREKMURSKA VAS" oddamo apartma tipa 1/2+2, ki vsebuje:kuhinjo z dnevno sobo (1 ležišče), spalnico (2 ležišči), kopalnico in WC,teraso,CATV in radio; Apartma se oddaja le od petka do ponedeljka in ponedeljka do petka. Krajši termini le izjemoma v objavljeni last minute ponudbi.

Apartma je cca 700m oddaljen od TERM 3000; v neposredni bližini apartmaja - v naselju je samopostrežna trgovina; parkirišče je v neposredni bližini. Oddaja je možna od ponedeljka do petka oz. od petka do ponedeljka.

Več fotografij:

• Zakonska postelja (v spalnici)
  • Raztegljivo ležišče (dnevni prostor)
  • DA (brez pečice in mikro)
Pomivalni stroj
  • DA (z najavo)
 5€/dan
CATV kabelska televizija
 25 programov
  • terasa
  • DA (Vstopnice omogočajo neomejeno kopanje v TERMAH 3000, ter 1x dnevno možnost uporabe savne v hotelu Termal
 2 karti (S kopalnimi kartami možnih več vstopov dnevno z zamikom)
Apartma je potrebno ob odhodu očistiti!
Redna cena
  • Vključeni so vsi stroški (razen turistične takse, brisač, kuhinjskih krp, čistil ipd.)
 od 40 do 50 EUR/noč*

Pogoji najema :
Cene najema veljajo za člane sindikatov dejavnosti, v okviru ZSS Slovenije.
V ceno je že vračunan članski popust – za nečlane je cena višja.

Dodatna kopalna karta za večkratni vstop, otroci 10,90 €, odrasli 13,90 €

* Cena je odvisna od dolžine bivanja in števila kopalnih kart. Za informativno ponudbo pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V ceni ni zajeta turistična taksa, ki jo letovalci poravnajo v recepciji ob odhodu.

Nahajate se: Home Terme Moravci 2