Terme Lendava

Apartma se nahaja v Apartmajskem naselju "LIPOV GAJ";
Apartma (2+1) je namenjen bivanju do 4 oseb, sestavljajo ga hodnik, kopalnica z WC, spalnica ter dnevno-spalni prostor, v sklopu katerega je tudi opremljena kuhinja.

Apartma se nahaja cca 100 m od hotela Lipa - kopalnega kompleksa. Oddaja je možna od ponedeljka do petka oz. od petka do ponedeljka.

Terme Lendava odlikuje edinstvena zdravilna voda, ki se bistveno loči od ostalih termalnih vod v tem delu Evrope. Po sestavi je natrijeva hidrogenkaronatna mineralna hipertermalna voda in sodi med fosilne naftne vode. Po izviru ima temperaturo 62 °C in vsebuje veliko parafina, ki blagodejno vpliva na kožo. Voda v Termah Lendava je primerna za zdravljenje, lajšanje težav in preventivo pri vseh vrstah revmatskih obolenj, stanja po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, stanja po obolenjih perifernega živčevja, stanja po opeklinah, itn.

V termalnem kopališču hotela LIPA so gostom celo leto na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši pa se lahko zabavajo tudi v bazenu z dvema tobogančkoma.

Več fotografij:

• Zakonska postelja (v spalnici)
  • Raztegljivo ležišče (dnevni prostor)
  • DA (doplačilo na recepciji Term Lendava)
  • DA (brez pečice)
Pomivalni stroj
  • DA (z najavo – doplačilo na recepciji Term Lendava)
 5€/dan
CATV kabelska televizija
 25 programov
  • terasa
  • DA do 4 vstopnice za hotelske bazene (odvisno od števila prijavljenih oseb – največ 4)
 4 karte
  • DA (hotelski internet – doplačilo)
Redna cena
  • Vključeni stroški (nočitve v apartmaju, vstopnice za neomejeno kopanje, posteljnina, čistila, DDV)
 od 52 do 72 EUR/noč*

Pogoji najema :
Cene najema veljajo za člane sindikatov dejavnosti, v okviru ZSS Slovenije.
V ceno je že vračunan članski popust – za nečlane je cena 10% višja.

* Cena je odvisna od dolžine bivanja ter števila kopalnih kart, za informativno ponudbo pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V ceni ni zajeta turistična taksa, ki jo letovalci poravnajo v recepciji ob odhodu. Nočitve v apartmaju (do 4 osebe), vstopnice za neomejeno kopanje (do 4 osebe), delni sobni servis (posteljnina, čistila,…), DDV

PRIJAVA: po 13. uri
ODJAVA: do 10. ure

Doplačila:
Turistična taksa in prijavno/odjavni stroški, ki se poravnajo na recepciji hotela Lipa.
Administrativna storitev: 6 €/prijavo.

Nahajate se: Home Terme Lendava