Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Apartma za 2-4 osebe

V hiši je en apartma, ki ima dve do štiri ležišča, s kuhinjsko nišo in dnevno-spalnim prostorom, kopalnico z WC-jem in balkonom oz. teraso.

Iz Bohinjske Bistrice se lahko odpravite na krajše ali daljše smučarske ali planinske izlete, se odločite za različne aktivnosti na jezeru ali pa se podate na potep po slikovitih okoliških vaseh. 

V Bohinjski Bistrici se lahko zabavate v vodnem parku, ki poleg atrakcij v vodi (gejziri, slapovi, divja reka, vodne masažne šobe, tobogani) ponuja tudi organizirane aktivnosti. Na voljo so še finska savna, sprostitveni center, fitnes, solarij in drugo.

 

Velikost apartmajaCena/dan
2-3 osebe 52 EUR/apartma
4 osebe 60 EUR/apartma

Promocijski 10 % popust velja do 17. februarja 2017.

Pogoji najema :

  • Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna.
  • Prevzem apartmaja po 11. uri
  • Očiščen apartma zadnji dan zapustite do 10. ure, če ste naročili končno čiščenje, pa do 8. ure. V končno čiščenje je vključeno čiščenje WC-ja in notranjih talnih površin, vse ostalo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske omarice in opremo, steklene površine, zunanje stole, ležalnike idr.) morate očistiti sami. V apartmaju ne puščajte živil oz. odpadkov.
  • Domače živali niso dovoljene!
  • Prijavnina (1,50 EUR na osebo) in turistična pristojbina (odrasli 1,27 EUR na dan, otroci od 12. leta 0,70 EUR na dan). Invalidom z invalidsko izkaznico pristojbine ni treba plačati.
  • Stroški odpovedi rezervacije znašajo (manipulativni stroški) 30 EUR.

<-- Preverite zasedenost na koledarju.

Nahajate se: Home Planine in jezera Bohinjska Bistrica Apartma za 2-4 osebe