Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Hiška Čatež 2

čatež

V počitniškem kampu v Čatežu, oddamo počitniško hišico lesenega videza, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 odrasle osebe in dodatnega otroka. Do vhoda v bazene je oddaljena nekaj sto metrov.

Preberite več: Hiška Čatež 2

Apartma v Podčetrtku

podčetrtek olimje apartma

V naselju Lipa v Termah Olimia oziroma Podčetrtku imamo na razpolago manjši 4 posteljni apartma, ki je v kompletu opremljen. Ima sobo s štirimi posteljami, kuhinjo, kopalnico in hodnikom. Iz kuhinje in sobe je izhod na balkon. Apartma se nahaja v idiličnem okolju v neposredni bližini jezera, od bazenskega kompleksa oddaljen slabih 100m.

Preberite več: Apartma v Podčetrtku

Apartma GiT Čatež

čatež

V počitniškem naselju v Čatežu, oddamo počitniško hišico, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 osebe. V spodnjem delu je velik bivalni prostor s kuhinjo ter dostopom do terase, v prvem nadstropju pa se nahajata dodatni sobi s 4 posteljami. V letu 2020 prenovljena kopalnica, nov kavč ter terasa.

Sprejemamo turistične bone!

Preberite več: Apartma GiT Čatež

Nahajate se: Home Čatež, Podčetrtek

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

REZERVIRAJ ZDAJ!

Vam je všeč cena, vam ustreza termin in lokacija? REZERVIRAJTE ZDAJ!