Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Hiška Čatež 2

čatež

V počitniškem kampu v Čatežu, oddamo počitniško hišico lesenega videza, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 odrasle osebe in dodatnega otroka. Do vhoda v bazene je oddaljena nekaj sto metrov.

Preberite več: Hiška Čatež 2

Apartma v Podčetrtku

podčetrtek olimje apartma

V naselju Lipa v Termah Olimia oziroma Podčetrtku imamo na razpolago manjši 4 posteljni apartma, ki je v kompletu opremljen. Ima sobo s štirimi posteljami, kuhinjo, kopalnico in hodnikom. Iz kuhinje in sobe je izhod na balkon. Apartma se nahaja v idiličnem okolju v neposredni bližini jezera, od bazenskega kompleksa oddaljen slabih 100m.

Preberite več: Apartma v Podčetrtku

Brunarica kamp Natura v Podčetrtku

Obnovljena brunarica v kmapu Natura

V tekočem letu 2019 sta v ceni najema brunarice všteti tudi dve karti za Aqualuno v sezoni in Termalijo Relax (pred in po sezoni z dvema dnevnima vstopoma).

V kampu Natura v Termah Olimje v Podčetrtku je na voljo kompletno obnovljena Brunarica za 4 osebe (nove omare, nov hladilnik novi roloji, itn). Kopanje v najbolj adrenalinskem kopališču Aqualuna (50 metrov stran) pa je vsekakor svoje vrstno doživetje in popestritev dopusta. Terme Olimje so privlačne za družinski oddih z otroci in primeren kraj za kolesarjenje.

Preberite več: Brunarica kamp Natura v Podčetrtku

Apartma GiT Čatež

čatež

V počitniškem naselju v Čatežu, oddamo počitniško hišico, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 osebe. V spodnjem delu je velik bivalni prostor s kuhinjo ter dostopom do terase, v prvem nadstropju pa se nahajata dodatni sobi s 4 posteljami.

Preberite več: Apartma GiT Čatež

Nahajate se: Home Čatež, Podčetrtek

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

REZERVIRAJ ZDAJ!

Vam je všeč cena, vam ustreza termin in lokacija? REZERVIRAJTE ZDAJ!