Hiška Čatež 2

V počitniškem kampu v Čatežu, oddamo počitniško hišico lesenega videza, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 odrasle osebe in dodatnega otroka. Do vhoda v bazene je oddaljena nekaj sto metrov.

Pred vhodom je prostor za mizo in stole. Pri vhodu se nahaja manjša kopalnica s tuš kabino. Ob vstopu v prostor se nahaja jedilnica s kuhinjo, v tem prostoru je na voljo tudi televizija. Ob kuhinji z jedilnico se nahajata dve sobi. V prvi sobi je dvoposteljna postelja, omara in nočna omarica, v drugi sobi pa sta dve enoposteljni postelji, omara in nočna omarica. Cena najema počitniške hišice vključuje tudi vstopnice za vse bazene v Termah Čatež (zimska in poletna riviera) z dvakratnim vstopom dnevno.

Parkirni prostor zagotovljen pred hišico.
Prevzem ključev na recepciji kampa Term Čatež.
Hišica je ogrevana.

Več fotografij:

• 1x Zakonska postelja
  • 2x Enojno ležišče
Max 4+1
  • Z možnostjo ogrevanja
  • Pečica, hladilnik z zamrzovalnikom
Pomivalni stroj
Niso dovoljene
Televizija
  • terasa
Stoli z mizo
do 5 vstopnic*
  • DA na recepciji
  • NE v apartmaju
Brisače

V kolikor gosti ne pospravijo sami - 46 EUR
Cena člani sindikata
  • Vključeni so vsi stroški
od 60 EUR/noč

Pogoji najema : Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna.

*V letu 2018 veljajo vstopnice za pavšaliste z 2x vstopom na dan po tri ure (zimska riviera), za vse dneve v letu razen za čas počitnic in novoletnih praznikov. Za letno riviero je omejitev na dva vstopa na dan. Prehod med zimsko in letno riviero ni mogoč.

**V času počitnic in novoletnih praznikov imajo gosti možnost izbire 1x vstopa dnevno za 3 ure v zimski rivieri ali 2 vstopa za neomejen čas na letno riviero.

Nahajate se: Home Čatež, Podčetrtek Dodatna hiška v Čatežu