Mareda pri Novigradu 2

Mareda - počitniška destinacija, ki je blizu. Priporočamo vsem, ki uživajo v celodnevnem kopanju.

Družinam prijazna destinacija saj je v naselju restavracija, trgovina, otroška igrala, mize za namizni tenis, igrišča za tenis in mini golf. V ceno bivanja je vključena tudi vstopnina na urejeno plažo avtokampa Mareda, ki je ob apartmajskem naselju.

Apartma ima dnevni prostor, v katerem je raztegljiv trosed in kuhinjska niša, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico ter manjši balkon.
V apartmaju tudi televizija in klima. Apartma je primeren za 4 osebe (2+2).

Do plaže v Maredi (Autocamp) je cca. 200m. Plaža, ki je vzorno urejena, za naše letujoče ni plačljiva, saj je všteta v ceno najema. Za vstop v Kamp Park Mareda, kjer se nahaja trgovina in kjer je v zadnjem letu dodatno urejena plaža, je sicer potrebno plačati vstopnino. Le – to plačate na recepciji kampa, na podlagi potrdila o plačilu vstopnic, ki ga boste prejeli na recepciji kampa pa vam bomo povrnili stroške vstopnine. Po letovanju je potrebno lastniku čim prej dostaviti potrdila o plačilu ter podatke o transakcijskem računu in imetniku računa, kamor se konec sezone povrnejo stroški vstopnine.

Več fotografij:

• Zakonska postelja (soba)
  • Raztegljiv trosed (dnevna)
2+2
  • Javno
  • DA (steklokeramična plošča, hladilnik z zamrzovalnikom)
Pomivalni stroj
CATV kabelska televizija
  • n.p.
  • Balkonček
  • DA na recepciji
  • NE v apartmaju

Brisače

Redna cena člani sindikata ZSSS
  • Vključeni so vsi stroški
  • 65 EUR/noč (sezona)
Cena ostali
  • Vključeni so vsi stroški
  • 70 EUR/noč (sezona)
Doplačila
  • turistična taksa

*Pogoji najema : Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS. Cena za nečlane po dogovoru. V prazničnih terminih je cena lahko drugačna. Delovni čas recepcije: 08:00-12:00 ter 16:00-20:00

Cena dnevnega vstopa v Kamp Park Mareda je 20 Kn, na vstopnico za 2 osebi – vstop 7 dni priznajo popust in znaša 210 Kn. V najvišji možni meri koristite te vstopnice s popustom, saj vam bomo v primeru bivanja 7 dni (2 osebi) povrnili stroške v tej višini. Otroci do 12. leta ne plačajo vstopa.

Pri vstopu v Kamp Park Mareda morate imeti pri sebi osebni dokument, saj bodo vstopnice poimenske in vam ga bodo zahtevali pri kontroli vstopnic.

Najmanjša možna rezervacija je 3 nočitve!

Nahajate se: Home Hrvaška Istra Mareda pri Novigradu 2