Sindikalne počitnice

Vse sindikalne kapacitete na enem mestu...

Apartma Zaglav Cres - D1.2 5/1

Termin za naslednjo poletno sezono bodo znani po končanem internem razpisu, predvidoma konec meseca februrarja 2020. Izven sezone najem ni mogoč.

V apartmajskem naselju Zaglav na Hrvaškem otoku Cres oddamo klimatiziran apartma oznaka D1.2 5/1, garsonjera, v zgornjem delu naselja, velikost 20 m2, pograd in kavč, balkon povečan v teraso.

Apartma sprejme 4 osebe. Posteljnino prinesite s seboj.

Apartma je osnovno opremljen, najem je možen za deset dni po ceni 350EUR, zunaj sezone je cena 300 EUR. Za krajše termine nas kontaktirajte. Apartmaji se oddajajo po dekadah 10 oz. 11 dni (1.-11., 11-21., 21.-1.).

Koledar zasedenosti na levi strani. Menjave gostov oz. prihodi in odhodi so na isti dan!

Preberite več: Apartma Zaglav Cres - D1.2 5/1

Apartma Zaglav Cres - B1.3

Termin za naslednjo poletno sezono bodo znani po končanem internem razpisu, predvidoma konec meseca februrarja 2020. Izven sezone najem ni mogoč.

V apartmajskem naselju Zaglav na Hrvaškem otoku Cres oddamo klimatiziran apartma oznaka B1.3, v spodnjem delu naselja, velikost cca 40 m2, duplex, 4 postelje in kavč in v tem letu komplet prenovljena terasa.

Apartma sprejme 6 oseb. Posteljnino prinesite s seboj.

Apartma je osnovno opremljen, najem je možen za najmanj deset dni po ceni paketa 450 EUR (21.6. – 11.9.), zunaj sezone 400 EUR. Za krajše termine cena po dogovoru.

Preverite zasedenost v koledarju. Menjave gostov oz. prihodi in odhodi so na isti dan!

V letu 2015 smo v apartmaju menjali kavč, vhodna vrata, okno v kopalnici in sanirali elektriko. V letu 2016 komplet prenovljena terasa z novimi stoli in mizo. V letu 2017 klima!

Preberite več: Apartma Zaglav Cres - B1.3

Nahajate se: Home Hrvaška Zaglav na Cresu

ZAKAJ SINDIKALNE POČITNICE...

Sindikalne počitnice

Apartmaji, počitniške hišice, prikolice, gorske koče in aparthoteli. Vse sindikalno zbrano na enem mestu. Vsem dostopno.

REZERVIRAJ ZDAJ!

Vam je všeč cena, vam ustreza termin in lokacija? REZERVIRAJTE ZDAJ!