Prikolica v Fiesi

V zelenem in mirnem zalivu kampa Fiesa oddamo prikolico.
Kamp Fiesa leži v zelenem, mirnem zalivu slovenskega morja, ki je od Portoroža oddaljen le 3 km, in je znan tudi po dveh sladkovodnih jezercih. Kamp je od morja oddaljen le 100 m, njegova kapaciteta pa je 112 prikolic, 35 šotorišč ter manjši prostor za avtodome.

Prikolica je namenjena za letovanje največ 6 oseb. V prikolici se nahaja prostor s kuhinjo – pokrit z baldehinom (ter možnost 1 ležišča) ter znotraj prikolice dve postelji (za 4 osebe). V predprostoru prikolice se nahaja tudi velika letna kuhinja. Pred prikolico je eno parkirno mesto.

Prikolica je poleg ležišč opremljena še s kuhinjskimi elementi, plinskim kuhalnikom, na razpolago je hladilnik, žar na oglje, itd.

Znotraj samega kampa v sezoni deluje trgovina z živili, v bližnji okolici so kvalitetni gostinski obrati ter dodatna turistična ponudba. Gostom je na voljo tudi brezžični internet, ki je sicer plačljiv 5 eur/teden.

Morje je razen plavanja primerno tudi za potapljanje in opazovanje privlačnega podvodnega sveta, s kolesom ali peš pa se lahko sprehodite do strunjanskih solin ali se odpravite v bližnji Piran, ki očara s tipično primorsko arhitekturo. Razvedrila željni gostje ne bodo mogli spregledati bližnjega mondenega Portoroža.

Več fotografij:

Informacije o kapacitetiDA/NECena/Število
  • 2x Zakonska postelja (splanica)
  • Dodatno ležišče v predprostoru
Max 6 oseb
Senca
  • DA (dostop z daljincem)
  • plinski kuhalnik, hladilnik
  • žar na oglje
Pribor za 6 oseb
Niso dovoljene
CATV kabelska televizija