Prikolica v Banovcih

V počitniškem naselju v Termah Banovci, oddamo počitniško prikolico, ki je v celoti opremljena in lahko sprejme do 6 oseb. Tedenski najem s kopalnimi kartami že od 266 EUR (28.julij do 04. avgust).

V počitniškem objektu je v predprostoru opremljena kuhinja in televizija.

V počitniški prikolici je možno letovanje do 6 oseb. Sama prikolica je klimatizirana. V njej je televizija, ki deluje preko Telekoma Slovenije z enostavno shemo – 25 TV programov in 27 radijskih programov. Deluje tudi internetna WI-FI povezava. Kuhalna plošča je 3 x plin in 1 x elektrika.

Cena je 38 EUR/dan z DDV (za člane sindikata) oz. 45 eur/dan z DDV za nečlane. V ceno najema so vključene tudi 3 kopalne karte za vsak dan najema.
Počitniška kapaciteta se nahaja cca. 50 metrov od bazena. Parkirno mesto se nahaja v neposredno pred vhodom oziroma na javnem parkirišču v neposredni bližini. Lokacija je posebej privlačna za družine z otroci in upokojence.

• 2 x Zakonska postelja

• turistična taksa
 0,63 EUR/osebo na dan
Posebnosti
  • minimalen najem v dnevih
 7 DNI

Pogoji najema : Cene najema veljajo za člane sindikata ZSSS.

* Za gledanje televizije je sklenjena naročnina pri Telekomu Slovenija Trio Brezžični – osnovni paket.

** Karte za kopanje imajo neomejeno število vstopov in so časovno neomejene.  Edina omejitev je ta, da morata med izhodom in ponovnim vstopom na bazen, preteči vsaj 2 uri.

*** Prihod je v soboto ob 12:00 uri. Prikolico je potrebno na dan odhoda očistit in jo zapustiti najkasneje do 11.30 ure, da lahko naslednja izmena nastopi svoje letovanje ob 12.00 uri razen v primeru,  ko nima nihče rezervacijo pred in za tem termin. Takrat lahko koristite termin prvi dan od jutra in/ali zadnji dan do večera.

V ceno letovanja ni všteta turistična taksa (0,63 €/osebo na noč) ter prijavnina (1,00 €/osebo). Dodatno se plača tudi pes na vrvici – 3,00 €/noč. Vse to se bo plačalo na recepciji na dan odhoda – kot tudi doplačila za letovanje več oseb kot tri (15,00 €/osebi na noč oziroma 10,50 € na noč za otroka starega od 6 do vključno 14,99 leta starosti. Otroci stari do vključno 5,99 let bivajo zastonj - potrebno jih je samo prijaviti). Vse ostalo se plača po ceniku Terme Banovci.

Nahajate se: Home Terme Prikolica v Banovcih 2